Leopoldo Pomés, Barcelona 1957

Leopoldo Pomés, tranvía, 1957, Barcelona
Un buen amigo me dice que vale la pena visitar la exposición de Leopoldo Pomés que puede verse hasta el 26 de enero en la Fundación Foto Colectania.
Se trata de un trabajo que Pomés realizó por encargo de Carlos Barral y que no llegó a ser publicado porque a los editores les pareció que daba una imagen de Barcelona demasiado oscura, así que es la primera vez que pueden verse esas fotografías.
Más de 50 años después, su recuperación debería servir para conmemorar los grandes cambios que se han vivido desde entonces, pero me temo que la crisis puede deparar alguna sorpresa, algún retorno indeseado. Aunque mejor no adelantar acontecimientos ni hacer profecías. Iremos a verla y después la comentamos.      
Tenéis información completa y algunos vídeos para conocer al autor y su obra en el blog de la fundación.

Leopoldo Pomés, Barcelona 1957
Un bon amic em diu que val la pena visitar l'exposició de Leopoldo Pomés que es pot veure fins al 26 de gener a la Fundació Foto Colectania.
Es tracta d'un treball que Pomés va realitzar per encàrrec de Carles Barral i que no va arribar a ser publicat perquè als editors els va semblar que donava una imatge de Barcelona massa fosca, així que és la primera vegada que es poden veure aquestes fotografies.
Més de 50 anys després, la seva recuperació hauria de servir per commemorar els grans canvis que s'han viscut des de llavors, però em temo que la crisi pot oferir alguna sorpresa, algun retorn indesitjat. Millor no avançar esdeveniments ni fer profecies. Anirem a veure-la i després la comentem.
Teniu informació completa i alguns vídeos per conèixer l'autor i la seva obra al bloc de la fundació.

Leopoldo Pomés, Barcelona 1957
A good friend tells me it's worth visiting the exhibition of Leopoldo Pomes which can be seen until January 26 at the Foundation Colectania Stock.
This is a job that Pomés made ​​by Charles Barral and became not published because the editors felt that gave them an image of Barcelona too dark, so it's the first time I can see those pictures.
More than 50 years later, his recovery should serve to commemorate the great changes that have lived ever since, but I fear that the crisis may hold some surprises, some return unwanted. Even better do not anticipate events or prophecies. We'll go see it and then discussed.
You have full access to some videos to meet the author and his work on the foundation's blog.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Búnker en Llançà

Espacio de dolor, Joseph Beuys

Apaga la tele, vive tu vida